Kauçuk Dünyası

Medi Kauçuk olarak ürünlerimizin imalatı sırasında siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edindik. Üretim bantlarımız kaliteli kauçuk hamuru, rejenere kauçuk üretiminde ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapasiteye sahiptir.

İmalatımız geri dönüşümlü kauçuk malzemeden imal edilmektedir. Çevreye dost bir teknolojiyle üretim yaparak doğaya katkı sağlamaktan gurur duymaktayız.

Ürettiğimiz kauçuk çeşitleri; Sırt kauçuk hamuru, A kalite kauçuk hamuru, Rafine kauçuk hamuru, Friksiyon hamuru, Rampa takozu'dur.

Kauçuk hamurları 4'e ayrılır. Friksiyon hamuru, Sbr hamur, Tabii hamur, Nitril hamur, Dolgu hamuru.

Kauçuk hamuru işleme ve kauçuk mamülleri sitemizde görebilirsiniz.

Daha geniş bilgi ve detaylar için lütfen iletişim kurunuz...

 

RAMPA TAKOZU

Rampa takozu, piyasada bilinen diğer adları ; dayanma takozu, antrepo takozu, karoser takozu, kauçuk dayanma takozu, darbe takozu, yükleme rampası takozu 'dur.

Lojistik firmalarının yükleme rampası aksesuarları içinde en önemli olanı rampa takozu, diğer bir deyişle antrepo takozu imalatı Kauçuk İmalat fabrikamızda günlük yüksek adetlerle ve darbeye dayanıklı olarak üretilmektedir.

Dayanma takozu, montajı ve bakımı tarafımızdan yapılabilmektedir.

Antrepo takozu, rampanızın hasar görmesini engeller. Uygun fiyat ve uzman ekibimizle 7 gün hizmetinizdeyiz.

Kamyon, Tır ve Kamyonetler için de ayrıca dorse ve karoser koruyan karoser takozları da çeşitli ebatlarda üretmekteyiz.

 

A KALİTE KAUÇUK HAMURU

A kalite kauçuk hamuru; doğal, karışımsız, uzun ömürlüdür.
Araba lastiği, hortum, conta, kayış, kapı ve cam profilleri, rampa takozu, izolasyon malzemeleri, içme suyu boruları vb. kaliteli, uzun ömürlü ürünleri üretmek için kullanılır.